Кахуна Ритрит BG

Кахуна Ритрит


с Хавайски Кахуна масаж


25 - 28 август 2018

Боровец, хотел Ела
В програмата:

  • Ще се запознаете с принципите на мощни холистични лечебни методи -  Kинезиология, Чи-Гонг, КаХуна масаж - за освобождаване от стрес и за повече сила и виталност
  • Ще давате и получавате по два масажа дневно, основани на древната хавайска Кахуна терапия
  • Движение, танци, холистични Хавайски масажи, дискусии, визуализация и медитация – са някои от многото мощни катализатори използвани по време на ритрита за ревитализация и обновяване на всички нива – физичско, умствно, емоционално и духовно
  • Ще срещнете нови приятели и ще се върнете у дома с нови умения, релаксирани, енергизирани и подмладени


Инструктор: Лазарина ван Ооствеен

Лазарина учи Хавайски Кахуна масаж при Антеа Хардрик, ЮАР и Еландра Кърстен, Хавай.

  Между 2004 и 2011 Лазарина преминава през 6 нива на обучение.

От 2011, Лазарина организира Кахуна ритрити както в ЮАР, така и в България.


 Кахуна Ритрит - България 2011 
 
Кахуна Ритрит - ЮАР 2011
Кахуна Ритрит  - ЮАР 2011


Кахуна Ритрит - ЮАР 2012
 

Кахуна Ритрит - ЮАР 2013Кахуна Ритрит  - ЮАР 2017
Лазарина с Антеа и приятели Ритрит Центъра в Националния парк "Утопия" ЮАР


Пейзаж от Ритрит център в ЮАРКа-хуна - пазителят на тайните

Какво, ако има един друг начин за възприемане и преживяване на вселената - по-богат и изпълнен с повече радост, светлина и мир?

Това е богатсвото и магията на древната Хавайска философия – Хуна!

Предстоящият Кахуна Ритрит е една възможност да се докоснете до тази древна философия по много практичен начин – чрез лично преживяване!

Чрез цветове, музика, танц и прекрасен масаж – 4 дни на чиста радост и богати усещания, взаимстани от древните традиции на Кахуните – пазителите на тайните на древното Хавайско учение Хуна.


Хавайски Кахуна Масаж

Хавайският Кахуна Масаж  е основан на древната хавайска философия Хуна, която се е практикувала по земите на Хавай от древни времена. Това е един от най-холистичните масажи, който някога ще преживеете!

Кахуна Масаж включва дълги, дълбоки ритмични движения във вид на осморки с длани, ръце и лакти, което ви отпуска и зарежда по едно и също време. Красивата ритмична музика и специалните масажни масла ще ви помогнат да се пренесете в Хавай и да изживеете магията на холистичното лечение предадена от древните Кахуни (пазителите на тайните). Кахуна масаж изчиства, балансира и лекува на много нива - физическо, емоционално и духовно.


Кахуна Ритрит

Кахуна Ритрита включва ежедневно даване и получаване на Хавайски Кахуна Масаж. Ще се научите да споделяте с вътрешна радост и наслада от усещането за Мана (вселенската сила за живот).

Кахуна Ритритът цели отпускане, изчистване и възстановяване на жизнената енергия за по-добро здраве, жизненост, вътрешен мир и радост.
Подходящ е за всеки и не е нужно да практикувате масаж, за да се запишете.
А тези, които вече практикуват масаж, по време на Кахуна ритрита може да открият чудни нови хоризонти за обогатяване на тяхната практика.

Красива хавайска музика, ритмите на танца Хуна, свързването ни чрез размяна на най-холистичният масаж, познат в света, заедно с питателна вегетарианска храна, философски дискусии за ученията на Кахуните, разходки на открито – очаквайте да бъдете изчистени от ненужната стара енергия и заредени с нова чиста целителна енергия за нови съзидания.


Кахуна Ритрити се предлагат в много други страни по света

Вижте ТУК

една прекрасна демонстрация на Кахуна масаж от Кимберли от АвстралияКахуна Ритрит


с Хавайски Кахуна масаж


25 - 28 август 2018

Боровец, хотел Ела


Запитване

Моля изпратете имейл на laika.eft@axxess.co.za
и ще получите подробна информация
Comments