Седемте елемента на живота

12 месечно пътуване към себе си

Tuesday, 19 Sept 2017, 5:35am, Randburg, SA

Година на лична сабатика, подарък от мен към мен, от сърце

Да затворя раните, да ги излекувам, излюбувам, угася, закрася, втъка моите си цветни нишки в Истината, и Истината в мен, за да се отворя в живото, сърдечното, радосветно моето си съществуване, тук на Майката Земя през лето 2017.

И после, когато съм готова, да споделя това 12 месечно пътуване с другите. Защо? Да са ми свидетели на моята си истина, за да е светла, сподетена, истинска, вярна и изживяна.

Амин. Да бъде!

Седемте елемента на живота               

I. Моята цветна градина.
II. Моите
Учители

Ашраф –  Което днес е, трябва да е точно така!

Anthea - Kahuna

Розмари - наричане

Morgan - Mutant message

ACIM

III.    Mindfulness – Метод и практика за поддържане и  концентриране на вниманието в настоящия момент с цел личнстно осъзнаване и развитие. Методът включва концентрация в настоящия момент посредством съзнателно съсредоточаване и наблюдение на информацията възприемана от сетивата ни, емоциите, мислите, дишането в настоящия момент. Тези упражнения поддържат ума чист, ясен, концентриран и позволяват нова съзидателна енергия да потече в тялото и живота ни и да донесе изобилие от чиста радост и вътрешен мир.  

IV.    Ниви за обработка. Области на живота ми – почва за развитие, полета за прекопаване, плевене, поливане и засаждане на семена

Откъде започвам днес.

V.     Любими, интересни инструменти за обработка на градината (за подобряване на майсторлъка на майстора) – моят личен избор. Какво избирам да ми помага.

1.       Задвижвам деня с Движение. Започвам деня с движение, изтръскване на застоялата през нощта енергия, напълване на дробовете с чист въздух и изобилие от кислород и МАНА (вътрешна сила и чиста нова съзидателна енергия).

2.       Запечатвам с Молитва. 1/ Гласно, ясно, фокусирано изказване на моето намерение за деня – хвърляне (потвърждаване, припомняне) на семето. 2/ Свързване – прокарване на мост, единение. 3/ Благодарност – запечатване на новото съзидание с вяра, нова крачка въм манифестация с цел чиста радост и просветление.  

3.       Продължавам с Действие, Радост, Страст, Нова изобилна, бликаща от живот чиста енергия.

4.       Спирам за почивка с Благодарност и Благоговение

5.       Специални магии за отприщване. Наричане с вода

6.       Чи-гонг медитация – за свързване.

7.       ПайдаЛаджин, хума, кокосово масло за изчистване

8.       Урина, слънце, сокове, нектари, добавки, храна, молитва – за подхранване

9.       Масаж, йога, кинезиология, танц, разтягане – за поддържане на огъня

10.   Индивидуални сесии, семинари, писанена книга – за споделяне

11.   Неделя - време за празнуване – ден за усещане и концентрация – ден за чиста радост и вътрешен мир

12.   Седемте елемента на живота; Двата резервоара, двете скоби, които поддържат сикъла цял, непокътнат, свят, свещен – 1/ Отваряща скоба Женското начало – от нищото извира живота; 2/ Вода – семето е готово да се разпука 3/ Дърво – Изобилие от живот и енергия блика, подхранва, нови идеи, учители, съзидателни възможности се показват. 4/ Огън – време за пренареждане, прегрупиране, осъзнаване, обработване, мъдрост 5/ Земя. Време за събиране на урожая, песни, празнуване, споделяне. 6/ Метал. Време за осъзнаване, притихване, благодарност, почистване след себе си, стягане на багажа за отпътуване, сбогуване, съхраняване на семето, изчакване, търпение,осмисляне, благодарене, усмивки. 7/ Затваряща скоба - Мъжкото начало – Живителния сок се прибира обратно у дома, в Нищото. Време за тишина и чиста радост – блис.

13.   Holistic Entrepreneurship

14.   Изчистване на ДОМА

VI.                КРАЙ

 

 

 Comments