Кинезиологична кондиция

Какво е Кинезиологична кондиция?

Това е много успешен метод за разтягане и възстановяване на мускулнния баланс на тялото, който се основава на разработките на световноизвестният експерт по фитнес и гъвкавост Пол Зайчик и на принципите на съвременната кинезиология.

Методът цели подобряване на гъвкавостта и силата на тялото.

  • Подходящ е за всеки, който желае да поддържа жизнеността и добрата кондиция на тялото.

  • Подпомага възвръщането на нормалното балансирано състояние след определени физически или психически травми. Може да подпомогне възстановяването и при стари спортни нараняванияи.

  • Спортисти могат да го използват за подобряване на постиженията си като запазят тялото си в добро здраве и баланс.

  • Полезен е за любителите на фитнес, йога, бойни изкуства, танци, балет и различни видове спорт, които желаят да поддържат балансирана мускулатура и се чувстват по-гъвкави и жизнени.


Лили Каменова изучава и преподава метода на "кинезиологичната кондиция" от много години.

През годините тя редовно организира както частни, така и групови класове в Йоханесбург, ЮАР и е помогнала на много хора да подобрят гъвкавостта и баланса си.

От една година Лили предлага този метод и в България, като първите й ученички са състезателки от спортния клуб по фигурно пързаляне "Ледени искри" в София.

Лили е професионален танцьор по аржентинско танго. Повече от 10 години учавства в многобройни шоута по аржентинско танго в ЮАР и Мозамбик, заедно с партньора си Емилиано Фернандес. Методът "кинезиологична кондиция" й помага за поддържане на добра гъвкавост, баланс и бързина на движенията, които са много важни в аржентинското танго.

Свържете се с Лили

Феейсбук: кинезиологичнакондиция

Имейл: info@kinesiologicalconditioning.com

Телефон: +359 879 890736

Copyright 2021 © The Kinesiology Healing Centre of Johannesburg