Що е кинезиология?

Баланс на тялото и живота

Кинезиологията е известна като "наука за възстановяване на свободното движение на енергията". През годините тя е доказала своето чудотворно въздействие върху усещането за жизненост, лекота, радост и вътрешен мир.

Кинезиологията изучава движението на жизнената енергия в тялото на човека. Използва основни принципи от древната китайска философия, съвременни методи за проследяване на мускулния тонус (мускулно тестуване), енергиен баланс,  освобождаване на емоционален стрес и много други.

Един кинезиологичен баланс (така се нарича сесията по кинезиология) цели с помощта на лек мануален мускулен тест откриването на енергийни блокажи и избирането на най-подходящата енергийна техника за постигането на по-добро равновесие, жизненост и вътрешен мир. 

Много позитивни ефекти могат да се наблюдават след само един или няколко кинезиологични баланси.

Ето някои примери за резултати от кинезиологични баланси. Балансът може да бъде проведен самостоятелно, или с помощтта на друг човек (партньор или терапевт).

·         Освобождаване от скорошни или дългогодишни болки и напрежение. Болката може да бъде един от знаците за енергиен блокаж. Когато енергията е хармонизирана, често се наблюдава изчезване на усеяането за болка и напрежение.

·        Освобождаване от негативни емоции като страх, яд, ревност, тревога, мъка, и други. Когато такива емоции не са част от ежедневието ни, усеяането за радост, мир и креативност е естественото човешко състояние.

·        Подобряване на взаимоотношенията в семейство, работа и приятели.

·        Повече енергия и жизненост, по-лек и възстановителен сън, по-силно и младо тяло, по-добра памет и неочаквани нови идеи за креативност. Повече усмивки, повече любов към всички и всичко, повече чиста радост от живота.

·        Много желани бебета са родени, след като потока на жизнената енергия е възстановена в семейството.

·        Усещането за тревога често е знак за блокирана енергия. Когато жизнената енергия е хармонизирана, жизнени проблеми, които преди са изглеждали неразрешими, може да бъдат разрешени по непредвидени необичайни начини.

·        Децата могат да започнат да усвояват учебния материал с лекота и удоволствие, както и да открият своите такланти.

·        Когато жизнената енергия е хармонизирана, забелязваме нови простори за професионални изяви, нови идеи и възможности идват от неподозирани места.

·        Когато жизнената ни енергия протича свободно и естествено, множество чудотворни преживявания стават част от живота ни.

 Свидетелства на клиенти

Лин, Йоханесбург: Когато срещнах Лазарина през 2007, бях в състояние на  безнадежност. Страдах от умора, никаква енергия и депресия през целия си живот и преди 3 години получих диагноза рак на белите дробове. След 4 сесии по кинезиология аз се промених от сърдита 63-годишна-стара пенсионерка на енергична позитивна 63-годишна млада дама.

Лизи, Йоханесбург: Когато срещнах Лазарина, толкова много неща бяха объркани в живота ми и аз се чувствах хваната в капан, дълбоко застрашена, безпомощна и  отчаяна. Стомахът ми и цялата храносмилателна система буквално бяха спряли да функционират и резултатът беше постоянни болки и подуване. След четвъртата ми сесия по кинезиология, животът ми беше променен в позитивна и градивна посока. Нови възможности се появиха, нови истини бяха реализирани, нови планове за действие събудиха нова жажда за живот.  Стомахът ми се успокои и аз продължавам да се прочиствам емоционално. Кинезиологията промени живота ми завинаги!

Минг-Минг, Йоханесбург: Преди да дойда при Лазарина, аз винаги мечтаех да постигна прекрасни неща. Но емоционалните ми травми от миналото правеха желанията ми прекалено далечни за постигане. С кинезиологията на Лазарина и благодарение на нейната личност, начинът по-който тя провежда сесиите и нейното проникващо разбиране да улучи проблема право в сърцевината така, че аз да   избера да се заема с проблема сега, моето пътуване към положителна промяна най-после започна. След 4 сесии по кинезиология, плановете, които имах от 3 години бяха задвижени и мечтите ми започнаха да се сбъдват. 

Анита, Индия и Йоханесбург: Съпругът ми и аз пробвахме много методи за да бъдем благословени с второ дете. След този период на отчаяние (цели 2 години) срещнахме Лазарина чрез наши приятели и научихме за кинезиологията. Аз имах общо 5 сесии по кинезиология. Можех да усетя разлика в мен още по време на втората сесия. Усетих прилив на позитивна енергия. За мое пълно недоумение (приятно разбира се) аз забелщзах, че пропуснах следващия цикъл и ние бяхме благословени с прекрасно момченце!

Берил, Ранбург: Бях много болна за повече от година с нетърпими болки и гърба, ханша и коленете. Конултирах се с 11 специалисти, но болките ми бяха все така силни. След 4 сесии по кинезиология аз се почувствах много по-добре, и болките ми започнаха да намаляват.

Шарлот, Рандбург: Често страдах от необяснимо силно главоболие, което беше провокирано от най-обикновенни дейности в ежедневието ми - стрес, шофиране, рисуване, работа в градината.Физиотерапията ми помагаше, но само за кратко. След 10 сесии по кинезиология, сега вече отново мога да рисувам 2-3 пъти в седмицата без да забележа каквото и да е главоболие.

Медийни интервюта за Кинезиологията

Интервю на Лазарина ван Ооствеен пред БТВ "Преди обед"

Информация

за всички курсове, лекции, семинари и ритрити:

Моля изпратете имейл на Лазарина - laika@kinesiologysa.com

или се обадете на организатора в България

Петьо Илинов 0889 292 055

Новата Програма

на Учебен Център Кинезиология

можете да прочетете ТУК

Copyright 2021 © The Kinesiology Healing Centre of Johannesburg